Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Jun7
Γ. ΚΑΣΣΑΒΟΣ: «ΟΧΙ στο κέντρο μεταναστών στην ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ»
6/7/2011 7:16:00 PM by Giannis

 Την πλήρη αντίθεσή του στην απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να λειτουργήσει στην Αμυγδαλέζα, Κέντρο Υποδοχής Ανηλίκων Μεταναστών, εκφράζει ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες»  Γιάννης Κασσαβός. Ο κ. Κασσαβός εξέφρασε τη διαφωνία του στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, που συγκλήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και ενώνοντας  τη φωνή του με τους αγανακτισμένους πολίτες του Δήμου Αχαρνών, χαρακτήρισε απαράδεκτη την επιλογή του Υπουργείου. Συμφώνησε ακόμα  να πραγματοποιηθούν  αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ώστε να αποτραπεί η εγκατάσταση μιας ακόμα οχλούσας χρήσης στις Αχαρνές.
Για το συγκεκριμένο θέμα και μετά το δελτίο τύπου του δημάρχου κ. Ντούρου, που καθησυχάζει τους πολίτες ο κ. Κασσαβός δήλωσε:
«Θεωρώ απαράδεκτο να ανέχεται η δημοτική αρχή τη λειτουργία Κέντρου Ανηλίκων Μεταναστών στην Αμυδγαλέζα. Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας και δηλώνουμε ότι θα αγωνισθούμε, τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και εκτός αυτού, για να μην φορτωθεί μια ακόμα υπερτοπική και οχλούσα χρήση ο πολύπαθος Δήμος Αχαρνών. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ο Δήμος Αχαρνών πρέπει να πάψει να αποτελεί την πίσω αυλή της Αττικής. Αντί για νέα υποβάθμιση περιμένουμε από την Κυβέρνηση, να στηρίξει το Δήμο μας για να  δημιουργηθεί στην Αμυγδαλέζα ένα πρότυπο περιβαλλοντικό Πάρκο για τους πολίτες του Δήμου Αχαρνών». Η Πολιτεία  έχει υποχρέωση να το πράξει, απέναντι στο Λαό των  Αχαρνών, που πληρώνει εδώ και πολλά χρόνια βαρύ περιβαλλοντικό και κοινωνικό  τίμημα, προσφέροντας, αγόγγυστα, κρίσιμες κοινωνικές εξυπηρετήσεις στο Λεκανοπέδιο.

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ