Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Feb4
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ... Αποστολή – Στόχοι – Βασικοί άξονες
2/4/2010 12:04:00 PM by Giannis

Σύντομο ιστορικό
Τον Οκτώβριο 1984 δημιουργήθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Αχαρνών Κων/νος Παλαιολόγος (Α.Σ.Α.Π.), ως διοικητική συνεχεία του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Αχαρνών που είχε δημιουργηθεί αρχές του ’80. 
Τα μέλη που υπέγραψαν την  ιδρυτική πράξη, αλλά και αυτά που εντάχθηκαν αργότερα στο δυναμικό του Συλλόγου κατανόησαν την δυναμική του και συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του.
Η διοίκηση του Α.Σ.Α.Π. παραμένει προσηλωμένη στην Αποστόλη του και παρακολουθεί στενά την επίτευξη όλων των κοινώς αποφασισμένο στόχων της. Επίσης, όλα τα μέλη του Συλλόγου παραμένουν πιστά στις άξιες του:
• Συμμετρική ανάπτυξη πνεύματος και σώματος
• Ευ αγωνίζεσαι
• Προστασία της ψυχικής και σωματικής υγείας των αθλούμενων
• Σεβασμός στο περιβάλλον
• Ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα
Ο  Α.Σ.Α.Π. πρώτο λειτούργησε με αρχικό άθλημα το Ταεκβοντό που έχει αναδείξει πολλούς  Πρωταθλητές Ελλάδος –Βαλκανιονικών- Πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου στο Ταεκβοντό. το 1992 ένα δεύτερο άθλημα κάνει την παρουσία του το Τζούντο με πολλές Πανελλήνιες διακρίσεις.
Το 2002 ο Α.Σ.Α.Π. ξεφεύγει από τα βαρέα αθλήματα και γίνεται μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρόμων και το 2003 οι αθλητές  συμμετέχουν  στους Αγώνες Test, Καλλιτεχνικού Πατινάζ και  στους Αγώνες Δρόμου Ταχύτητας μικρής πίστας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγοδρόμων 2003. το 2005 γινάτι μέλος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. 
Βασική αποστολή
Ο Α.Σ.ΑΠ.  ιδρύθηκε με βασική Αποστόλη την περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στης Αχαρνες, βοηθώντας το έργο που παράγουν  τα μέλη αυτής, αλλά και την βελτίωση του ποιοτικού επιπέδου του Ταεκβοντό στην Ελλάδα, ενισχύοντας τις προσπάθειες των Επίλεκτων Αθλητών και Προπονητών.
Βασικοί Στόχοι
Οι διοικήσεις του Συλλόγου, από την ίδρυση του έως σήμερα, είναι προσηλωμένες στους παρακάτω στόχους:
1.      Αύξηση του αριθμού των εγγεγραμμένων μελών του.
2.      Αύξηση του αριθμού των εγγεγραμμένων αθλητών του.
3.      Αύξηση του αριθμού των αθλητών του δραστηριοτήτων καθώς και ποιοτική αναβάθμιση αυτών.
4.      Τοπική ανάπτυξη του αθλήματος στο Δήμο μας.
5.      Βελτίωση του επιπέδου υψηλού αγωνιστικού αθλητισμού.
Κοινωνικό έργο
Ο Σύλλογος πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες του δεν έχει πάψει να συμμετέχει ενεργά στα κοινωνικά δρώμενα, εκφράζοντας την ευαισθησία των μελών του πάνω σε θέματα περιβάλλοντος, ευ αγωνίζεσαι, προστασίας των Ολυμπιακών ιδεωδών κ.λ.π.
 

  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ