Αυτοδιοίκηση Αχαρνών

Nov22
«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ & Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
11/22/2010 5:57:00 PM by Giannis

Στον «αυτόματο» πιλότο θα βρίσκεται ο Δήμος μέχρι 1/1/2010

«Λουκέτο» στον Δήμο Αχαρνών και στα Νομικά Πρόσωπα αποφάσισαν να βάλουν όλοι οι εργαζόμενοι, μετά την συνέλευση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου, πριν λίγη ώρα.
 «Λουκέτο» στον Δήμο Αχαρνών και στα Νομικά Πρόσωπα αποφάσισαν να βάλουν όλοι οι εργαζόμενοι, μετά την συνέλευση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου, πριν λίγη ώρα. «Θα απέχουμε μέχρι να πληρωθεί και ο τελευταίος εργαζόμενος» αποφάσισαν ομόφωνα όλοι όσοι παρευρέθησαν στην Γενική Συνέλευση. Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για να παρθούν αποφάσεις ενόψει της πανελλαδικής απεργίας στους ΟΤΑ που ξεκίνησε σήμερα. Ωστόσο οι εργαζόμενοι μίλησαν και για το πρόβλημα της μισθοδοσίας, καθώς απλήρωτοι παραμένουν εργαζόμενοι αορίστου αλλά και μόνιμοι. Αποφάσισαν να απέχουν από τις εργασίες τους, να παρουσιάζονται καθημερινά στο χώρο του Δημαρχείου, δίχως όμως να χτυπουν τις κάρτες τους και δίχως να εξυπηρετούν τους πολίτες. Την Τετάρτη, μέρα που λήγει η πανελλαδική απεργία ο Σύλλογος Εργαζομένων θα ξανασυσταθεί σε Γενική Συνέλευση για να αποφασίσει την συνεχεια των κινητοποιήσεων.
Τα «σύννεφα» για το οριστικό κλείσιμο του Δήμου είχαν φανεί από την περασμένη εβδομάδα που έκλεισαν οι Παιδικοί Σταθμοί, οι οποίοι υπολειτουργούσαν με προσωπικό… ανειδίκευτο, όπως κλητήρες, υπαλλήλους γραφείου και καθαρίστριες κλπ. αλλά και δίχως προμήθειες (είδη διατροφής και καθαριότητας λόγο χρεών σε προμηθευτές)
Το πρόβλημα έχει πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις, καθώς κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να βγάλει από το αδιέξοδο τους δεκάδες απλήρωτους υπαλλήλους του Δήμου. Η απελπισία έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς όλοι φοβούνται πως λύση στο πρόβλημα δεν πρόκειται να δοθεί πριν το Γενάρη του 2011 αφότου και θα αναλάβει τα ηνία η νέα Διοίκηση του Δήμου με Δήμαρχο τον Σωτήρη Ντούρο.
Μέχρι τότε ο Δήμος Αχαρνών πολύ φοβούμαστε πως θα λειτουργεί… στον αυτόματο πιλότο, με ότι αυτό συνεπάγεται!
 
  
 

  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο ιδρυτής του “ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” και Νομαρχιακός σύμβουλος Αν Αττικής , “έφυγε” από κοντά μας 

  

 
  
 

 

Δ.Η.Σ.Ω

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ